Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ


Με αφορμή κάποια σχόλια στις κεντρικές αναρτήσεις (τα οποία και διαγράφηκαν) που δεν ταίριαζαν στο ύφος και στην γλαφυρή/ χαλαρή  προσέγγιση των παιχνιδιών του τουρνουά που γίνεται μέσα από αυτή τη στήλη, και τα οποία εν ολίγοις περιείχαν προσβλητικές αναφορές για ορισμένους παίκτες ή κάποια άλλα προσπαθούσαν να  συντηρήσουν ένα περίεργο αντιτεννιστικό κλίμα, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής: 

Το site αυτό κατασκευάστηκε με μοναδικούς σκοπούς τους εξής:
α) για την άμεση πληροφόρηση των παικτών για το ταμπλό , τα αποτελέσματα και  το πρόγραμμα ημέρας.
β) για την συλλογή και αποθήκευση ως αρχείου για τους παίκτες  των καλύτερων στιγμών του τουρνουά , είτε με φωτογραφίες, είτε με χαλαρές και γλαφυρές περιγραφές, είτε πάντα με την παρότρυνση των ίδιων των παικτών για την δημιουργία μιας εικονικής ίντριγκας σε ορισμένα παιχνίδια , πάντα με διάθεση χιουμοριστική.
Όλα αυτά τα παραπάνω και το Α) και το Β) είχαν σαν βασικό  στόχο να δημιουργηθεί ένα παρείστικο κλίμα ανάμεσα σε όλους εμάς που αγαπάμε αυτό το άθλημα  και που διασκεδάζουμε  όταν παίζουμε ή όταν συζητάμε για τα παιχνίδια που έγιναν ή θα γίνουν.
Έχω την εντύπωση πως με τα τελευταία ανώνυμα σχόλια, από άτομα που θέλω να πιστεύω δεν έχουν σχέση με το τένις αλλά μάλλον με άλλου είδους αθλήματα, χάθηκε εντελώς αυτός ο στόχος, και βγήκαν στην επιφάνεια άλλα θέματα εντελώς εγωιστικά όπως οι κατακτήσεις πρώτων , δεύτερων και τρίτων μεταλλίων , κυπέλλων και πρωταθλημάτων.
Θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι που συμμετέχουμε έχουμε κυρίως ως στόχο να χαρούμε το παιχνίδι, να γνωρίσουμε καινούργιους ανθρώπους με κοινό ενδιαφέρον για το άθλημα που αγαπάμε, να αθληθούμε, και στην τελική να το διασκεδάσουμε γιατί δεν είμαστε επαγγελματίες   που κάνουν πρωταθλητισμό. Επίσης θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα κύπελλα για τους πρώτους , είναι το κερασάκι στην τούρτα και όχι όλη η ουσία του τουρνουά ή οποία βρίσκεται μέσα στην ίδια την συμμετοχή. Αν κάποιοι αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν τότε βρίσκονται πολύ μακριά ακόμα από αυτό το άθλημα και χρειάζεται να το εξετάσουν από την αρχή και με άλλη οπτική.
Τα σχόλια θα παραμείνουν ανοικτά γιατί δεν θέλω να αποκλείσω την δυνατότητα για  ανταλλαγή μηνυμάτων, απόψεων και παρατηρήσεων από ανθρώπους που ενδιαφέρονται με υγιή τρόπο, εξαιτίας αυτών των λίγων εξαιρέσεων, με την μόνη διαφορά ότι θα σβήνονται άμεσα σχόλια που θίγουν και προσβάλουν άτομα και που γίνονται επί προσωπικού.
Θα ήθελα πολύ και τις δικές σας απόψεις με σχόλια.

ΥΓ  λόγω των τελευταίων προσβλητικών  μηνυμάτων, στις  κεντρικές αναρτήσεις θα δημοσιεύονται  μόνο αποτελέσματα , πρόγραμμα ημέρας και όπου υπάρχουν φωτογραφίες , χωρίς κανένα σχολιασμό.

5 σχόλια:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΥ ΘΕΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΘΕΛΩ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΑΓΓΕΛΟ ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΕ ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΧΡΕΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΑΣΧΗΜΑ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ,ΦΑΓΗΤΟ ΚΡΑΣΙ,ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ,ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ.ΑΥΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ-ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΩΤΗ καλημερα
    Δεν ειδα το ματς απο την αρχη,εμαθα οτι επαιξες πολυ καλα,τα γκρεμισες στο τελος
    και κυριως λογω διαγωγης[ξερεις ειναι η αδυναμια μου ].Οταν στο παιχνιδι σου θα σκεφτεσε με κρυο μυαλο ,οπως γραφεις παραπανω οι νικες θα ερχονται ποιο αβασανιστα.Να χαιρεσαι τις νικες και να βελτιωνεσαι μεσα απο τα λαθη σου
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζοντας τα σχόλια του διαχειριστή θα ήθελα να σύμφωνήσω στο σύνολο όσων αναφέρει παραπάνω αν και δεν πρόλαβα να διαβάσω τα ανάρμοστα σχόλια που διαγράφηκαν. Όσοι ασχολούμαστε και αγαπάμε αυτό το άθλημα, δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει αποκλειστικά η νίκη, αλλά η συμμετοχή, η άθληση και η διασκέδαση. Το κλίμα αντιπαράθεσης που δημιουργήθηκε προφανώς δεν ξεκίνησε μέσα από το blog, αλλά από κακές συμπεριφορές εντός του γηπέδου και πέριξ αυτού. Και δυστυχώς αυτές οι κακές συμπεριφορές επαναλαμβάνονται...!!!Οι διαχειριστές του blog και οι διοργανωτές του τουρνουά, πρωτίστως θα πρέπει να απομονώσουν αυτές τις μη επιτρεπτές συμπεριφορές εντός αγωνιστικού χώρου και να διασφαλίσουν την ομαλή ροή των παιχνιδιών και την υγειή αντιμετώπιση του αθλήματος-οπως αναφέρει και πιο πάνω ο διαχειριστής του blog-.H επιείκεια και η δικαιόλογηση αυτών οδηγεί δυστυχώς σε αντίθετα αποτελέσματα.
    Ευτυχώς,εφεξής θα δούμε παιχνίδια ενδιαφέροντα και αμφίρροπα με αθλητές που διαθέτουν ήθος και μπορούν να διατηρήσουν το ευ αγωνίζεσθε εντός γηπέδου....προσφέροντας καθαρά τεννιστικό θέαμα!!!Για να μην παρεξηγηθώ δεν υπονοώ οτι οι όλοι αθλήτες που δεν πέρασαν δεν έχουν ήθος.
    Εν κατακλείδι προτρέπω όλους μας, να μην μας επηρεάσουν οι αντιτεννιστικές συμπεριφορές ορισμένων αθλητων,ας τους απομονώσουμε και να βρεθούμε μαζικά στο γήπεδο τις τρείς τελευταίες μέρες για να απολαύσουμε τα παιχνίδια που απομένουν!!!
    Εγώ πάντος ποντάρω σε εκπληκτικό τελικό μεταξύ Τσεκούρα και Καζιάνη, τον οποίο δεν θα χάσω με τίποτα!!!
    Εκ των έσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή