Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Και τώρα το μεγάλο παιχνίδι !!!!!!!!!!! ΝΙΚΟΛΑΟΥ vs ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ


Το παιχνίδι για την πρόκριση στους 8 , που περίμεναν όλοι οι φίλοι του τέννις της Κορινθίας,
ορίστηκε  απο τους  διοργανωτές του τουρνουά σήμερα  το απόγευμα και ώρα 20.00.

Ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον γιατί ήδη και οι δύο πλευρές έχουν δημιουργήσει ατμόσφαιρα πολεμική με τις δηλώσεις τους.
Χαρακτηριστικά αναφέρονται δηλώσεις απο την πλευρά Νικολάου που έφθασαν στα αυτιά μας, ότι     " έχει μιλήσει με τον χορηγό του, τον φούρνο του κ. Τεκάκη προκειμένου να προμηθευτεί τα καλύτερα και μεγαλύτερα κουλούρια για να τα προσφέρει σήμερα στον αντίπαλό του."

Απο την άλλη πλευρά ο Αγγελόπουλος, στο περιθώριο της απονομής της κούπας των διπλών στο Κιάτο (στη συνέντευξη τύπου) , δήλωσε "ότι τώρα που πήρε φόρα με τους τίτλους δεν βλέπει κανέναν Νικολάου μπροστά του και ότι ήρθε η ώρα του να χάσει και να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει απένατί του"
Το ψυχροπολεμικό κλίμα συνεχίζεται μέχρι και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και θα κορυφωθεί με την παρουσία των παικτών στο γήπεδο.

Η στήλη να τους ευχηθεί καλή επιτυχία,  να κερδίσει ο καλύτερος και το τέννις.




6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ17 Ιουλίου 2012 στις 1:44 μ.μ.

    Αγαπητε φιλε-λη σε ενημερωνω οτι κερδισα στον αγωνα αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια.και οτι ο Φωτης για πρωτη φορα μου κερδισε σετ ουτε αυτο εχει καμια σημασια. Θα μπορουσε να ειχε κερδισει και τον αγωνα. Θα χαρω να σε γνωρισω απο κοντα και σε συμβουλευω να μην ποδοσφαιροποιεις το τενις. ειναι μεγαλο λαθος.Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν αντεχεται την κρητικη,ποδοσφαιροποιησατε το τεννις και τωρα κανετε κολοτουμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε δεν το ποδοσφαιροποιήσαμε επειδή το είδαμε με χιουμοριστική διάθεση , απλά ορισμένοι μπερδεύουν το χιούμορ με την πραγματικότητα.

      Διαγραφή