Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ (photos)



Το πρώτο του τρόπαιο σήκωσε ο Φώτης
Αγγελόπουλος, με συμπαίκτη τον Κώστα Βράκα, στους τελικούς των διπλών του τουρνουά που διοργάνωσε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Κιάτου. Η ομάδα του Αγγελόπουλου - Βράκα ηττήθηκε στο SUPER TIE BREAK 10-4 (2-1 ΣΕΤ) απο την πολύ δυνατή ομάδα (και φαβορί απο την αρχή του τουρνουά) του Γιώργου Καζιάνη και Παναγιώτη Κίσσα.
Ο Αγγελόπουλος συγκινημένος στο τέλος του αγώνα και αφού φωτογραφήθηκε με το κύπελλο απο τους ρεπόρτερ του αγώνα, δήλωσε στην σελίδα μας, ότι αφιερώνει την πρώτη κούπα της καριέρας του  στη  σύζηγό του η οποία ήταν απούσα απο τον τελικό.

Στο consolation ταμπλό των διπλών του Κιάτου, νικητές ήταν το δίδυμο ΛΕΒΙΔΙΩΤΗ - ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ.











ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ
































4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους νικητές!!!!! Ητάν άξιο δίδυμο και φαβορί από την έναρξη των διπλών.Αλλά θα πρεπει να αναφερθούμε και στο δίδυμο Στάμου-Τρυφωνόπουλου που λόγω ατυχίας δεν βρέθηκαν στον τελικό.....Εξαιρετικό δίδυμο συνδυάζοντας τα πολυ καλά αμυντικά χαρακτηριστικά του Στάμου με το επιθετικό παιχνίδι του Τρυφωνόπουλου.....Κρίμα παιδιά, θα μπορούσατε να είχατε κερδίσει το τρόπαιο, προσφέροντας μοναδικό θεάμα απεναντι στο εξίσου καλό δίδυμο Καζιάνη-Κίσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν διαβασεις τον μυθο του Αισωπου με τον λαγο και την χελωνα ,θα καταλαβεις γιατι χασαμε τετοιο θεαμα,στον τελικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mε τους μύθους καλύτερα ν´ ασχοληθούν όσοι βγαίνουν δεύτεροι,τρίτοι,τέταρτοι κλπ. και ας μην παραμυθιαζονται ότι κατέχουν το άθλημα. Τα λόγια και οι δικαιολογίες ανήκουν σε αυτούς που έχουν συνηθίσει να χάνουν όλα αυτά τα χρόνια. Οι πραγματικοί τένιστες μιλάνε με αληθινές κούπες. Κούπες που έχουν κατακτηθεί ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και όχι κάτι μεταλλιακια της παρηγοριας για τους δευτεροτριτους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μη μιλάμε για κούπες και μετάλλια στο επίπεδο Βοχας -Κιατου.ωωωωωωω τι παίκτης !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή