Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

2 σχόλια:

  1. Το φετινό τουρνουά του Βέλου οδεύει προς το τέλος και τα παιχνίδια γίνονται όλο και πιο ενδιαφέροντα. Μετά την εγκατάλειψη του Τρυφωνόπουλου και του Ζουγλή λόγω τραυματισμών, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να πλασαριστούν στην 8αδα γιατί όχι και πιο ψηλά,τα δεδομένα έχουν ως εξής: Κρυφή επιθυμιά του Καζιάνη είναι να αντιμετωπίσει τον Στάμο στον τελικό για να παρει την <> του από τον τελικό του Κιάτου. Όμως ο Καζιάνης θα πρέπει ξεπεράσει κατά πάσα πιθανότητα το εμπόδιο του δυνατού Γεωργόπουλου. Είναι στην κατάλληλη φόρμα για να φθάσει τελικό??? Το ερώτημα θα απαντηθεί στο τερέν. Από την άλλη πλευρά αυτή τη φορά ο Στάμος θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του εξαιρετικού Τσεκούρα, οποίος δεν είχε λάβει μέρος στο τουρνουά του Κιάτου. Όμως όταν μιλάμε για τον Στάμο.....θεωρούμε οτί είναι ικανός να κανει οποιαδήποτε έκπληξη!!! Επίσης θα δώσουμε κάποιες πιθανότητες στον Γκαγκάτση του αθλήματος Βέλου-Κιάτου και λοιπών περιοχών λόγω παρασκηνίου......!!!!!!
    Ας ευχηθούμε όλοι μας να δουμε ωραία παιχνίδια και ας κερδίσει ο καλύτερος εντός γηπέδου. Άλλωστε το τέννις είναι ένα άθλημα που πρέπει να συνδυάσεις πολλές διαφορετικές δεξιότητες (δύναμη, αντοχή,τεχνική,αντίληψη,προσωπικότητα,ψυχολογία κ.α.) για να βρεθείς στο βάθρο του νικητή.
    Εκ των έσω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι φιλοι του αθληματος ευχονται να δουνε ενα
    τελικο ομορφο, τεννιστικο ,ηθικο,μεσα στα πλαισια του fairplay,απο τεννιστες που παιζουν ενδιαφερον τεννις,οπως π.χ Τσεκουρας-Καζανης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή