Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΟ



Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και η θερμοκρασία ανεβαίνει συνεχώς. Το ίδιο συμβαίνει και στο Βέλο που τα παιχνίδια πλέον έχουν μπει σε φάση νοκ-αουτ, και η ένταση και η αγωνία σε κάθε ματς είναι μεγάλη.
Στο νοκ ουτ παιχνίδι της εβδομάδας παρακολουθήσαμε  τον Φελέκο
και τον Κελλάρη να δίνουν μάχη για 3, 5 ώρες περίπου και μετά από πολλές ανατροπές στη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και πολλά Medical time out λόγω κράμπας του Φελέκου, να επικρατεί ο τελευταίος κυριολεκτικά στο photo finish του super tie-break με 10-8. Έτσι και οι δύο είδαν την ιστορία να επαναλαμβάνεται αφού πριν λίγες εβδομάδες ο Φελέκος είχε επικρατήσει στο μεταξύ τους παιχνίδι  στο εσωτερικό του Κιάτου για την πρόκριση στους 8, με 11-9 στο super tie-break.
Στο εξίσου ενδιαφέρον νοκ-αουτ παιχνίδι μεταξύ του Περρή και του Καρανικόλα το επόμενο απόγευμα, είδαμε το ίδιο έργο ακριβώς, δηλαδή μεγάλη διάρκεια ,ένταση, ανατροπές, κράμπες (και στους δύο) και τελικά να επικρατεί ο Περρής στο super tie-break με 10-3.
Το σαββατοκύριακο έρχονται ενδιαφέροντα παιχνίδια  όπου αγωνίζονται όλα τα μεγάλα φαβορί (Τσεκούρας Γεωργόπουλος, Αγγελόπουλος, Τρυφωνόπουλος Κ., Λευτεριώτης Κ. Καλιτζάκης, Νικολάου), και αναμένονται δυνατές μονομαχίες με ωραίο θέαμα.

2 σχόλια: